Дупница скърби! Сбогува се със звездата на бейзболните „Койоти“

Трагичната вест потресе целия град

Внезапно почина бейзболистът от Дупница Александър Ананиев. Състезателят на КБ „Койоти“ е загубил живота си във вторник (16 май) в болница в града. Бил е закаран по спешност, след като му прилошало, но било късно – белият дроб отказал. През деня преди фаталната нощ младият мъж е бил на работа в София. Предполага се, че е имал пневмония, но не си е обърнал внимание. Близки и познати на Алекс са потресени от случилото се. Хора, с които той е контактувал, го определят като изключително добро момче и кадърен спортист.

„Вчера от този свят си отиде един прекрасен човек, съотборник, приятел и брат – Александър Ананиев. Един безкрайно добър човек с любещо сърце! Беше звезда и си остана звезда!

Почивай в мир, Алекс, ние винаги ще те помним! Вечният номер 8, вечно в нашите сърца!“, са написали във фейсбук съотборниците на Александър Ананиев. Само 6 дни преди с него да се случи най-лошото, Алекс е имал празник – навършил е 27 години. „Честит 27-и рожден ден на най-добрия Catcher, някога стъпвал по българските бейзболни терени! Достоен представител на Дупнишката школа“, пишат в поздрава си до своя приятел играчите от клуб „Койоти“ по повод рождения му ден.

Погребението ще бъде на 18.05.2023 г. от 10.30 ч. в гробищен парк Дупница.

Екипът на в. „Вяра“ изказва съболезнования на близките на Александър Ананиев. Поклон!