Monday, May 6, 2024
HomeРегионПерникИздирват 25-годишния Емил Боев, изчезнал на „Сурва” в Перник

Издирват 25-годишния Емил Боев, изчезнал на „Сурва” в Перник

За последно е забелязан в 03:00 часа сутринта на 28 януари на улица “Физкултурна” в миньорския град

25-годишният Емил Боев е обявен за общодържавно издирване, съобщи регионалният говорител на МВР в Перник Венцислав Алексов, предаде БТА.

Младият мъж се казва Емил Боев и за последно е забелязан в 03:00 часа сутринта на 28 януари на улица “Физкултурна” в миньорския град.

Чрез социалните мрежи братът на Емил – Мартин, съобщава че момчето е присъствало на фестивала “Сурва” в Перник. „Брат ми – Емил Боев е видян за последно около 3 сутринта петък (27.01) срещу събота без телефон на кукерския парад “Сурва” в Перник – оттогава никой няма контакт с него”,  съобщава във фейсбук притесненият му брат.

Младежът е бил облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони, с кафява коса, мустак, брада. Той е висок 1,80 метра.

Мартин сформира и доброволческа група, с която да разлепят плакати и заедно да претърсват района на града и парка. По думите му автомобила на 25-годишният мъж е оставил автомобила си отключен, но не се е връщал в него.

Близките на Емил призовават всеки, който има информация по случая, да се свърже с най-близкото поделение на МВР или да се обади лично на тях на следните телефони: 0882 955 653 и 0889 912 128.

Над 10 000 са участниците в тридневния международен фестивал „Сурва” в Перник. Многохилядна българска и чуждестранна публиката наблюдава 29-то му издание. Сред тях е бил и Емил Боев.

RELATED ARTICLES

Most Popular