Sunday, May 5, 2024
HomeРегионПетричИзфабрикуваха фалшива страница на петричкия кмет Димитър Бръчков

Изфабрикуваха фалшива страница на петричкия кмет Димитър Бръчков

На черен пиар ще разчитат политическите противници на петричкия кмет Димитър Бръчков по време на предизборната кампания. За целта е създаден фалшив профил на името на градоначалника, като от страницата се изпращат съобщения, съдържащи обидни думи и квалификации.

От пресцентъра на кметството отбелязват, че през последните дни и заради наближаващите местни избори се наблюдава, че броят на публикациите през създадената преди месеци фалшива страница се увеличава.
От местната администрация подчертават, че кметът Димитър Бръчков няма личен профил или лична страница във Фейсбук, а информация и позиции на градоначалника се публикуват единствено на страницата “Община Петрич” .
“Започва “чернилката”, с която определени кръгове (вече доста ясни и разкрити от петричани) ще опитат да влязат в предизборната кампания!”, пишат в позицията си от общината.

Гражданите на Петрич пък квалифицират действията на политическите опоненти като проява на безсилие и нагледен пример за липса на градивна мисъл за общината.

RELATED ARTICLES

Most Popular