Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаКардиохирургът д-р Росен Разбойников ще преглежда пациенти от Дупница и региона

Кардиохирургът д-р Росен Разбойников ще преглежда пациенти от Дупница и региона

Доктор Росен Разбойников и неговият екип от отделението по съдова хирургия към МБАЛ „Света София” ще извършват прегледи и доплерова сонография за гражданите на Дупница и региона на 23 март 2023година.

Услугата е насочена към пациенти с остра и хронична артериална недостатъчност на периферните и магистрални артерии, венозната и лимфна системи, състояния след инсулт, пост ковид синдром, диабетно стъпало и пациенти с незарастващи рани на долните крайници. Доктор Разбойников е с над 15 години опит в клиники по съдова и кардиохирургия и е началник на отделение по съдова хирургия.

Той е специалист по ендоваскуларна, съдова и кардиохирургия, сертифициран е за извършването на радиочестотна, лазерна и механохимична аблация на разширени вени. Отделението е специализирано в извършване на миниинвазивни хирургични методики за лечение на артериалните и венозни заболявания. Наред с това се извършват и хирургични интервенции с много голям обем и сложност, осигуряване на достъпи за хемодиализа и имплантиране на портове за химиотерапия.

Записването за преглед може да се извърши на телефони: 0888 881 339 и 0889 770 012 или на място в кабинет 108 в Поликлиниката на пл. Свобода 1.

RELATED ARTICLES

Most Popular