Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаКатя Стоянова се нуждае от средства за изследвания в Турция, появили са...

Катя Стоянова се нуждае от средства за изследвания в Турция, появили са се усложнения след операция на тумор в мозъка

Благотворителна кампания за Катя Стоянова от Дупница върви в интернет пространството. Младата жена е с тумор в мозъка и се нуждае от средства за изследвания в Турция. Ето и нейната история, разказана от сестра й: „Катя е само на 38 години и в момента изживява най-големия ужас в живота си. В края на месец февруари след направени изследвания й беше открит тумор в мозъка. Направиха й операция, в резултат на която част от тумора бе отстранен, но за жалост възникнаха и доста усложнения – хидроцефалия, парализа на лява ръка и ляв крак, както и проблеми със зрението. След известно време й бе поставена клапа, която много скоро се запуши. Постави се втора клапа, която също се запуши. Лекарите в България не могат да овладеят положението и се налага Катя спешно да замине за Турция, където да получи шанс за успешно лечение. В момента се молим Катя да продължи да се бори, да отстоява и да е все по-силна и здрава. Много се надявам с ваша помощ да се съберат необходимите средства, за да може да се направят изследванията в чужбина и да се проведе адекватно лечение. Мили хора, ПОМОГНЕТЕ! Дайте шанс на Катя да прегърне отново двете си дечица!”, разказва нейната сестра.

„Може да подкрепите Катя, като влезете в кампанията и изберете “Подкрепете сега”. Тогава ще видите различните начини за даряване, вкл. и по банка, като ще може да си генерирате IBAN и КОД, като последният е много важен, тъй като показва точно за коя кампания дарявате и може да използвате като основание за банково дарение. Благодарим за добрината!”, отбеляза Светлана Пишимарова. Линка може да видите в сайта на в. „Вяра”:

 

https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-katia-428?utm_source=facebook&fbclid=IwAR3ftel4LZLpXQkDL98VugWtVDtfzwRa5nJCJumM-f5aTXP63TsrGmcj3R8

 

RELATED ARTICLES

Most Popular