Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПетричКонтролният мач Вихрен-Беласица ще се играе в Склаве

Контролният мач Вихрен-Беласица ще се играе в Склаве

Ташко СУЛЬОТОВ

Спортният директор на ОФК Беласица Герасим Заков  додаде лично информация, че е постигната договорка с ръководството и треньорския щаб на ФК Вихрен (Сандански) за мача, който ще се играе в събота, 20 януари, от 14 часа на терена в Склаве.

„Мач за мач ще преговаряме с колегите от другите клубове, като определящи ще бъдат метеорологичните условия за часа и терена за игра. По предварително изготвена програма мъжкият отбор на ОФК Беласица ще изиграе една контролна среща през настоящата седмица – в събота срещу Вихрен“, сподели Заков.

На въпроса има ли нещо ново в селекцията, той заяви, че се очаква положителен отговор от футболист отвън.

За този първи контролен мач старши треньорът Светлан Кондев готви футболистите двуразово – преди обяд се ползва терена в с. Кърналово, а след обяд – този на с. Марикостиново. В петък – ден преди контролния мач срещу Вихрен – ще се проведе тренировка след обяд в часа на мача. Очаква се интересен двубой, защото винаги срещите между двата отбора – на Беласица и Вихрен – са представлявали интерес за феновете, независимо дали са от контролен или официален характер. Още отсега е ясно, че най-верните фенове на Бела ще заемат местата си по трибуните на стадиона в с. Склаве  в събота, за да видят какво е моментното състояние на отбора преди подновяване на пролетния дял от първенството на Втора професионална лига.

Снимка – ОФК Беласица, архив

RELATED ARTICLES

Most Popular