Thursday, May 9, 2024
HomeРегионКюстендилКрасавица от Кюстендил на финал в конкурс за красота

Красавица от Кюстендил на финал в конкурс за красота

Красавица от Кюстендил очарова журито на Miss Green Bulgaria и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

22-годишният модел Снежанка Пенова е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие. Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Снежанка Пенова от Кюстендил.

Снимки – Фейсбук

Снежанка съчетава работата със следването – работи като модел и паралелно с това изучава тънкостите на интериорния дизайн в НБУ. През свободното си време обича да пътува из България и да опознава красотите на нашата природа. Снежанка е ценител на изкуството и обича да рисува.

Влиза в света на модата за пръв път през 2016 година с участието си в Мис и Мистър ПГИМ / Професионална гимназия по икономика и мениджмънт/ в град Кюстендил, където се класира на 3-то място. 3 години по-късно – през 2019 г. , печели конкурса „Девойка Кюстендилска Пролет“. Снежанка е популярно лице от различни рекламни клипове на известни брандове.

Основната цел, с която Снежанка влиза в конкурса е да покаже на обществото колко са важни персоналните ни действия за опазване на околната среда.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Страхотна! Ще я подкрепим и на живо на празниците в Лозеница Естейт

Comments are closed.

Most Popular