Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПетричМалеш надви Огражден (Първомай) с 5:2

Малеш надви Огражден (Първомай) с 5:2

Ташко СУЛЬОТОВ

Общо седем гола видяха зрителите, дошли да наблюдават мача от 7 кръг на А областна група Струма в Микрево между отборите на местния Малеш и Огражден (Първомай).
Срещата започна с натиск на отбора на домакините. В 8-ма минута Борислав Трендафилов със страхотен шут от 20-тина метра изпрати топката неспасяемо във вратата на Грозданов от гостите за 1:0. В 25-та минута Георги Патилов след самостоятелна акция излъга изпречилите му се защитници и изпрати топката за втори път в мрежата на Грозданов за 2:0. Класическото 3:0 оформи в 52-ра минута Данчо Илиев след самостоятелен рейд, като излъга наред защитата на гостите, включително и вратаря, и резултата стана 3:0. Седем минути по-късно след атака по десния фланг на домакините, подета от Мартин Попов, последва центриране в наказателното поле на гостите и Данчо Илиев с крак накара вратаря Грозданов за четвърти път да вади топката от мрежата си. Петия гол за отбора на домакините отбеляза Слави Андонов след индивидуална акция от дълбочина, излъга четирима от защитата на гостите, включително и вратаря.

Двете попадения за тима от Първомай отбелязаха Динчо Георгиев в 70-та минута от фаул за 4:1 и Атанас Пановски в 81-ва минута с глава за 4:2 след асистенция на Васил Кръстев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular