Thursday, May 2, 2024
HomeСпортМалките футболисти на Долна баня загубиха от самоковци

Малките футболисти на Долна баня загубиха от самоковци

В среща от седмия кръг на Софийската областна футболна група – деца отборът на “Левски” (Долна баня) загуби като домакин на своя стадион от гостите от “Рилски спортист” (Самоков) с 1:2.

Първото полувреме завърши при резултат 1:0 за малките самоковски футболисти с реализирания гол във вратата на „синьо-белите” от рилския град от Живко Василев.

Още в първите минути на второто полувреме домакините упражниха натиск над съперника и изравниха резултата 1:1 чрез красивия гол на Йордан Емилов-Ганди.

В края на мача възпитаниците на треньора Димчо Маринов отново имаха своя шанс да реализират гол във вратата на домакините и така самоковските футболисти спечелиха срещата с 2:1 и прибавиха нови три точки в своя актив.

За треньора на малките долнобански футболисти Васил Йорданов остана утехата за много добрата организация на мача и отлично подготвения терен на стадиона красавец на спортния комплекс в Долна баня, въпреки че срещата се игра без публика заради пандемията от коронавируса. И все пак въпреки студеното и ветровито време десетки зрители наблюдаваха срещата извън оградата на стадиона и аплодираха играта на младите футболисти.

Ихтиманска бригада съдийстваше двубоя, като главен рефер бе Асен Христов с асистенти Мариян Кошев и Спас Пенков, а делегат от Зоналния съвет на БФС – София бе Николай Стоилов.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular