Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаМитнически разузнавачи се срещат с деца от Дупница

Митнически разузнавачи се срещат с деца от Дупница

Служители на отдел “Борба с наркотрафика” гостуват в района

Среща с деца от Дупница с цел превенция на употребата на наркотици ще се проведе в града на 20 май. С децата на Дупница ще се срещнат служители на Агенция „Митници”, териториален отдел “Борба с наркотрафика”. Събитието е  под надслов „НеСтеСами”. „Програмата ще се състои от две части:

презентация с мултимедия, озвучаване, дискусия с децата и всички присъстващи; демонстрации и ролеви игри, които ще пренесат участниците в реални ситуации и ще развълнуват не само децата, но и техните придружители и всички присъстващи;

Ръководител на програмата е Стефан Бакалов, началник-отдел „Борба с наркотрафика“ в Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване”. Освен полезните знания за децата ще бъде изключително забавно и образователно времето на събитието, съобщава инициаторът на срещата – дупничанинът Асен Кирилов. Събитието е по негова и по покана и със съдействието на община Дупница. „Мястото и часът на срещата ще бъдат уточнени утре, 13 май. Най-вероятно ще бъде в салона на Общинския драматичен театър „Невена Коканова”, каза Таня Петрова – директор на Дирекция „Хуманитарни дейности” към общината.

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular