Friday, May 3, 2024
HomeБизнесНови имоти за продан обявиха частни съдебни изпълнители! Търсят нов собственик на...

Нови имоти за продан обявиха частни съдебни изпълнители! Търсят нов собственик на хотел „България” в Кюстендил

Нови имоти за публична продан обявиха частни съдебни изпълнители за област Кюстендил през февруари. Продава се емблематичната за Кюстендил сграда на хотел „България”. Обектът е с обща площ 1150.00 кв.м, от които 464 кв.м поземлен имот – по скица (а по ипотека 459 кв.м). На тезгяха са хотелската част със застроена  площ 359 кв.м, разположена на 4 етажа, мазе и 6 самостоятелни обекта в сградата. Сред тях е самостоятелен обект за търговска дейност на едно ниво, чиято площ е 70.27 кв. м. Три от тези обекти са с по 314 кв. м площ. Продават се и два гаража – единият с площ от 36 кв. м, а другият  – 96.32 кв. м. Продава се и оборудването на хотела. Началната цена, от която ще започне наддаването, е 560 000 лв. Срокът за продажба е до 10 март, а обявяването на резултата – на 11 март. Хотелът е в списъка на Валентина Александрова заради ипотека от собствениците Иван и Венета Милушеви, по решение на Окръжен съд-Кюстендил.

Сред новообявените от частен съдебен изпълнител имоти за продажба е къща с парцел в село Сапарево. Имотът е 771 кв. м, а застроената площ 93 кв. м. Началната цена за наддаване е 272 064 лв. Евентуалната продажба ще се осъществи в Районен съд- Дупница, като срокът е от 24 февруари до 24 март, а обявяването на 25 март. Имотът е в списъка на Елица Христова, ипотекиран от Цветанка и Георги Пешкови от 24 февруари до 24 март.

Частни съдебни изпълнители търсят нови собственици за 36 имота в областта. Впечатление прави, че се увеличават обявяваните за продажба земеделски земи. Продаваните в момента имоти са предимно в Кюстендилско – в землищата на селата Драговищица, Згурово, Граница, Невестино и Четирци. В списъка са и няколко терена в землището на град Бобошево.

RELATED ARTICLES

Most Popular