Friday, May 10, 2024
HomeРегионОгражден 1955 (Първомай) победи Спартак (Склаве) с 3:2

Огражден 1955 (Първомай) победи Спартак (Склаве) с 3:2

Ташко СУЛЬОТОВ
Мъжкият отбор на Огражден 1955 (Първомай) на свой терен победи Спартак (Склаве) с 3:2.
Двубоят започна по перфектен начин за гостите, които откриха резултата в 5-ата минута след удар от 35 м на Васил Феридаров, който прехвърли излезлия напред вратар на домакините. В 20-ата мин. първомайци изравниха резултата след центриране от ляво, Стефан Назъров овладя топката в наказателното поле и успя да реализира за 1 на 1.

В 35-ата минута след пряк свободен удар на В. Феридаров, вратарят на домакините не изчисти добре топката, която попадна в краката на Илия Атанасов, но ударът му бе неточен. Така приключи първото полувреме.
Втората част започна страхотно за домакините, които успяха да отбележат за 2:1 в 50-ата минута. След пробив отляво последва пас, успореден на гол линията, който Иван Цветков успя да превърне в гол. В 55 мин. гостите успяха да изравнят резултата след удар на Николай Георгиев, вратарят на Първомай не успя да улови топката и тя попадна в краката на Васил Феридаров, който отбеляза за 2:2.
В 65-ата минута при една грешно изнесена топка домакините успяха да се възползват, последва пас към Динчо Георгиев, който останал очи в очи срещу вратаря Седелчанов успя да отбележи за 3:2. До края на мача последваха няколко пропуска за гостите. Домакините можеха да решат мача по-рано, но добрите намеси на Седелчанов оставиха резултата непроменен.

След 4 поредни победи, серията ни бе прекъсната, забравяме за този двубой и започваме да гледаме към следващия, който е домакинство в сряда на Вихрен (Сандански) в турнира за Аматьорската купа, след това през уикенда имаме отново тежко домакинство на отбора на Орел (Лебница), заявиха от футболния отбор на Склаве.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular