Friday, May 3, 2024
HomeРегионПерникПерничанин починал на мача Миньор-Разлог! Фенове разбивали входа на стадиона, за да...

Перничанин починал на мача Миньор-Разлог! Фенове разбивали входа на стадиона, за да мине линейката

52-годишен мъж от Даскалово издъхна по време на мача Миньор Перник-Разлог. Тъжната новина помрачи отбелязването на 105-годишнина на клуба. На футболният фен му прилошало през първото полувреме от срещата. Зрителите моментално са се опитали да му помогнат, а рехабилитаторът на домакините се притекъл на помощ в опит да премери пулса на свлеклия се човек.

„Много възрастният доктор едва се изкачи до трибуните. Дойде линейка. Хората го качиха в нея. Докторът се чудеше дали да се качи вътре. Хората го подканиха. Докато ходеше едва-едва, линейката тръгна назад и щеше да го прегази. Добре че феновете реагираха и се разкрещяха. Вторият вход пък бе заключен и се наложи зрителите да тичат 300 метра и да го разбият, за да има откъде да излезе линейката“, разказва очевидец, цитиран от ZaPernik.

Минути по-късно от болницата потвърдили смъртта на 52 годишния жител на село Даскалово.

„Благодаря на всички съпричастни хора, които са се опитвали да помогнат!!! Лошото е, че тези, които е трябвало да го направят, за пореден път не са си свършили работата“, написа в социалните мрежи дъщерята на починалия мъж, Василена Бориславова.

RELATED ARTICLES

Most Popular