Wednesday, May 8, 2024
HomeКриминалниПогром в „Спешна помощ" в Самоков! Близки на починал пациент нападнаха медици,...

Погром в „Спешна помощ” в Самоков! Близки на починал пациент нападнаха медици, двама са арестувани

Двама души са задържани

Медици от Центъра за спешна помощ в Самоков са били нападнати заради починал пациент. В болницата малко след 19 часа в събота е нахлула група от роми, за да се саморазправят с екипа. Те разбиват вратите на филиала и влизат в залата за реанимация.

Ударен е лекарят, който се опитал да спаси пациента. Други хора от персонала също са нападнали. Починалият мъж е докаран в много тежко състояние, което е било почти несъвместимо с живота. Той е бил с диабет и високо кръвно.

По информация на NOVA в отделението са нахлули петима души, които са ударили д-р Любомир Ал-Хакак и са посегнали на други хора от персонала. Това потвърдиха от МВР.

Нападателите са избягали. Малко по-късно двама от тях, които са братя и са синове на починалия мъж, са задържани за 24 часа.

Другите трима са установени от органите на реда и дават показания, обяви пред NOVA бившият народен представител Александър Методиев, известен като Бат Сали.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Oтнoвo мaнгaли,мaнгaли и мaнгaли.Mиcлят cи чe дължaвaтa и вcичĸo в нeя им e бaщиния и e тяxнa.Hямa дъpжaвa .Heмa зaĸoни ,нeмa пapлaмeнт ,нeмa пoлиция. Дo ĸoгa?????????????

Comments are closed.

Most Popular