Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионБанскоПоклон! Банско скърби за треньора Георги Джолев

Поклон! Банско скърби за треньора Георги Джолев

Внезапно издъхна дългогодишният треньор Георги Джолев, съобщиха от община Банско и от местния клуб по биатлон, на който Джолев е бил зам.-председател.

“Напусна ни нашият уважаван съгражданин Георги Джолев – един голям човек, спортист, треньор. Животът му беше напълно и безусловно посветен на биатлона, а мечтата му беше неговите възпитаници да достигнат и надминат спортните му постижения. Георги Джолев оставя след себе си ярка диря в паметта на приятели, съмишленици и всички, които го познаваха, а делата му ще бъдат вписани в историята на българския биатлон.
Поклон пред паметта му!”, коментираха от общинска администрация.

От своя страна от клуба по биатлон “Банско 2019” го почетоха с думите: “Когато говорят за високото ниво на школата по биатлон в Банско, говорят именно за него! Изключителен педагог! Треньорът, чиито състезатели участваха на олимпийски игри, световни и европейски първенства. Той беше човекът, чиито отбори поддържаха Банско на първите места в класиранията! Благодарим му за грижата и отдадеността, с която се отнасяше към биатлона и състезателите си!

Благодарим му и за дисциплината, човешките качества и характера, които ни помогна да изградим”.

Погребението ще бъде извършено на 02.02.2022 г. в 12 ч. в Гробищен парк – град Банско.

RELATED ARTICLES

Most Popular