Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБобов долПо традиция на големия християнски празник Успение на пресвета Богородица в църквата...

По традиция на големия християнски празник Успение на пресвета Богородица в църквата „Св. Богородица“ в село Мламолово беше осветен и раздаден курбан

На ритуала присъства кметът на Община Бобов дол Елза Величкова, която поздрави присъстващите и призова да вярваме в Бог и да бъдем по-добри всеки ден.

Не забравяйте, че само когато сме единни, дори и в трудни моменти, ще успяваме.
Сигурна съм, че с вашата подкрепа и общи усилия, ще продължаваме да работим за развитието на нашата община“, категорична бе тя.

Водосвет за здраве и благоденствие отслужи архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски. Сред гостите на празника бяха още кметът Милчо Михайлов, жители на селото и гости от други населени места, които присъстваха на празничната литургия.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. От споменатите по-горе трима, свестен е само Милчо! Паликарски го познават всички, но величкова да ми говори за развитие на общината, това само по себе си е оксиморон. Справка: сутрин на центъра са само малцината останали пенсионери, а пък китайсксите инвеститори се скъсаха да инвестират! И не ме упреквайте, че съм написал фамилията на кметицата с малки букви, уверявам ви, не е правописна грешка!

  2. НЯМА НИКОЙ ДА ИНВЕСТИРА В БОБОВ ДОЛ. ИСКА ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА.
    ЛЪЖИТЕ И НЯМАТ КРАЙ.

Comments are closed.

Most Popular