Friday, May 3, 2024
HomeРегионРадомирСъстоянието на Иво от Радомир се влоши, отива на нова операция

Състоянието на Иво от Радомир се влоши, отива на нова операция

Най-младият български писател Иво Христов отива на нова операция до часове. Причината е, че се е стигнало до рязко влошаване на състоянието му – почти не може да движи дясната си ръка. За това съобщи самият той на всички, които го подкрепят в годините.

„Не съм писал тук последните дни, защото се получи рязко влошаване в състоянието ми – почти не мога да движа дясната си ръка. Причината за това е образувание, което притиска нерв на рамото. В четвъртък ще бъде направена нова операция. Не съм прекъснал тренировките за крака и се опитвам да съм максимално позитивен, но всичко, случило се през последния месец, ми дойде в повече. Въпреки това продължавам и да пиша. Няма да се откажа! Вярвам, че всичко ще бъде наред!

Можете да ме подкрепите, като си закупите новата ми книга“, споделя младият писател.

Иво Христов е роден на 16.07.2001 г. в град Радомир, където учи и живее към днешна дата. Иво чува диагнозата „Неврофиброматоза – тип 2“, когато е 12-годишен и от този момент борбата му за живот започва, тъй като организмът му е склонен да образува доброкачествени тумори в централната нервна система. От 2014 г. той е претърпял множество операции, а след всяка от тях му се налага да прохожда отново. Талантливият млад човек е написал няколко книги и продължава да пише.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular