Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаС магична изложба Джамията в Дупница посреща 2024 г.

С магична изложба Джамията в Дупница посреща 2024 г.

 Седем талантливи творци от Перник гостуват с изложбата „Полазници“ в Дупница. Елена Темелкова, Снежана Велинова, Кристияна Стойнева, Любима Бърдарова, Мая Бисеркова, Радослав Нейчев и Валентин Топалов са авторите, които орисват с красота, доброта, изящество и много любов галерия „Джамията“ за цялата 2024г.

„Изложбата е под мотото „Полазници”, тъй като съвпадна с празника Игнажден, когато е много важно какъв човек ще влезе в къщата. А нашата галерия е своеобразна къща на изкуството. Много е радостно, че седемте талантливи творци от Пернишката колегия се съгласиха да направят тази изложба. Те ни подаряват  красотата на своите картини, които са в различни стилове и са рисувани с различни материали – от графика до акрилна техника, маслени бои и смесена техника.

Всеки автор се представя с шест свои творби и се получава една наистина интересна, разнообразна и много красива експозиция, която се надявам да допадне на по-голяма част от жителите и гостите на Дупница“, сподели уредникът на галерията Ивайло Орманков.

Изложбата ще бъде достъпна до 10.01.2024г.

RELATED ARTICLES

Most Popular