Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаТерлици с кауза оплете и пусна на търг актрисата Виктория Янева, разпродаде...

Терлици с кауза оплете и пусна на търг актрисата Виктория Янева, разпродаде всичко за часове

„В памет на нероденото ни детенце, с молба към вас – да дадем шанс на друго детенце!“, призова в своя изповед любимката на дупнишката публика

Актрисата от дупнишкия театър Виктория Янева трогна стотици с благородната си кауза за набиране на средства в помощ на детенце в нужда. За целта, тя собственоръчно изплете прекрасни детски терлички, които пусна на търг. Зад инициативата стои дълбоко личен мотив, която фурията от сцената на драматичен театър “Невена Коканова”, сподели публично от своята фейсбук страница.

“Никога не съм била толкова искрена и лична в социалните мрежи! Правя го днес, на този светъл празник, с надежда, както небето се отваря, така и вие да отворите сърцата си! А също и с молитва към Бог!

Ще се постарая да съм кратка и ако е възможно да не предавам мъката, която изживяхме. 2023 година започна по най-хубавия възможен начин! През февруари видях двете дълго мечтани чертички. Само онези, които дълго са жадували за рожба, които са пробождали корема си безброй пъти, онези, минали през ужасната хормонална терапия с всичките ѝ неразположения.

Онези, които са правили десетки тестове и са изплакали хиляди сълзи, избърсали са ги и са продължили отново напред!! Само те могат да разберат щастието от тези две черти… Но… щях да бъда кратка… Да, за първи път сълзите бяха от радост! Едни щастливи 5 месеца, изпълнени с планове и очаквания…

Загубихме нашата толкова чакана бебка в 6тия месец. Но аз знам, че тя ще се върне!

Ще продължаваме да се борим, наше бленувано детенце и ще те очакваме!! В твоя памет, мама се зае с това, което може – да плете. А тате ѝ е голяма опора, да знаеш!

Та така мили хора, не е много това, което изплетох, но съм вложила цялата си любов и сега, заедно с вашата помощ , искам да помогнем на друго детенце. Нашето ангелче, беше болно още в утробата и нямаше шанс за живот… Но някъде там има детенце, което има нужда от вашата помощ!!!

В памет на нероденото ни детенце, с молба към вас – да дадем шанс на друго детенце!”, написа Виктория Янева.

За часове благородната инициативата спечели десетки последователи.

“Хора наистина съм ви много благодарна! Не очаквах, че всичко ще се продаде и то за толкова много пари. Вие сте страхотни! Много съм развълнувана”, сподели в свое видео актрисата. По предварителните й изчисления, събраната сума надхвърля 1 500 лв.

Янева споделя, че желанието й е средствата да бъдат насочени за местна кауза. В случай, че няма подходяща такава в Дупница, парите ще бъдат насочени към Фондация “Павел Андреев”.

Припомняме, че Виктория и нейният съпруг Захари сключиха граждански брак през 2022 година. Двамата си казаха заветното “да” през м. юни в присъствието на кумовете Ивайло и Станислава Захариеви, както и десетки приятели и роднини. Те са една от най-харесваните и обичани двойки в Дупница.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular