Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионФилип Пачавуров-Фифата изнесе футболна лекция на Орел (Лебница)

Филип Пачавуров-Фифата изнесе футболна лекция на Орел (Лебница)

Ташко СУЛЬОТОВ

Филип Пачавуров-Фифата с екипа на Спортист изнесе футболна лекция на Орел (Лебница). Отборът от Падеш реши мача още през първото полувреме след хеттрик на Фифата. В 17-та минута той се възползва от пас на Д.Цолев и с елегантен удар откри резултата за 1:0. В 24-та минута след добре изградена контраатака отляво и пас на К. Грозданов завърши с неспасяем удар на Ф.Пачавуров за 2:0. В 32-та минута на мача с премерен удар Пачавуров записа на своята сметка още един гол за 3:0.

След почивката домакините от Спортист (Падеш) контролираха мача и задаваха темпото на игра. На гостите от Лебница силите им стигнаха да отбележат почетно попадение за 3:1. След което Д.Петков – Макето, който като цяло направи много силен мач, с хубав насочен удар покачи на 4:1. В края на мача Любомир Цолев поднесе топката на тепсия за Ст. Карадалиев и той вкара за 5:1. Много силно включване направи завърналия се от САЩ – Мирослав Марчев, който непрестанно тормозеше защитата на Орел (Лебница) с изключителните си пробиви. „Отборът на „Спортист (Падеш) изнесе пореден силен мач с което зарадва своите привърженици, дошли да ги подкрепят на стадиона. БЛАГОДАРИМ! Благодарим на гостите от Лебница за коректната игра и им пожелаваме бъдещи успехи !

Съдийската бригада водена от Й.Гошев и делегат Т.Лулейски беше на ниво и се справи добре с мача”, сподели Благовест Стоицов – капитан на Спортист.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular