Friday, May 3, 2024
HomeСпортФК "Кюстендил" с първа загуба в контрола, отстъпи с 2:0 на "Царско...

ФК “Кюстендил” с първа загуба в контрола, отстъпи с 2:0 на “Царско село”

В събота тимът посреща “Пирин” (ГД) в четвъртата си проверка

 

 

Отборът на ФК “Кюстендил” инкасира първото си поражение в изиграните досега три контроли през зимната подготовка. На “Арена Царско село” в София играчите на наставника Николай Николов-Чезето отстъпиха с 2:0 на елитния тим на „Царско село”. Головете за “царете” бяха дело на Димитър Костадинов в 24-тата минута и Андерсон Кордейро в 46-ата.

“Въпреки загубата съм доволен, имахме нужда от такава проверка, повече преминала като учебна игра и за двата отбора. Съперникът се възползва от наши грешки и вкара 2 гола, докато ние не успяхме да се възползваме от техните. През първото полувреме пропуск, останал сам срещу вратаря на “Царско село”, направи Александър Александров, шанс да се разпише на два пъти имаше и Кирил Вълов. През второто полувреме Атанас Пенков можеше да отбележи, а в 83-тата минута греда удари Денислав Велинов. Смятам, че тази загуба изобщо не е фатална”, каза Николай Николов.

Следващата контрола на ФК “Кюстендил” е тази събота, 6 февруари, от 14 часа срещу “Пирин” (Гоце Делчев), а проверката ще се играе на ст. “Осогово” в Кюстендил.

Краси ЦЕНКОВА

 

RELATED ARTICLES

Most Popular