Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионБлагоевградХоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани, най-малкият участник е на по-малко...

Хоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани, най-малкият участник е на по-малко от месец

Хоротека на открито обедини различни поколения благоевградчани. Хванати ръка за ръка те пресъздадоха красотата на българския танц. Най-малкият участник, който застана начело на хорото, е роден само преди по-малко от месец.
Своеобразният открит урок по български народни хора бе ръководен от Асен Колев, танцьор в Ансамбъл “Пирин” и ръководител на ТФ “Ритмика”.
Голямото лятно танцуване в Благоевград продължава. Тази вечер предстои салса и горещо латино парти.
Подплощадното пространство под АУБ и ДТ „Никола Вапцаров“ ще се превърне в най-горещото място в областния център с вдъхновяваща салса фиеста.
Танцово училище „Art&Dance“ кани малки и големи да усетят магията на латиното с професионалните танцьори Надя Тончева и Илия Чолаков.
Голямото танцуване ще започне в залата на „Art&Dance“ в 18.00 часа с урок за децата.
В 19.00 часа дансингът ще бъде запазен за всички останали любители на салсата.
За участие в уроците е необходимо предварително записване. За повече информация – страницата на Танцово училище „Art&Dance“ във фейсбук.
По-късно програмата ще продължи на открито при фонтаните, за да превърне подплощадното пространство в истинско латино парти.
RELATED ARTICLES

Most Popular