Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилЧетата на Мартин Йорданов вкара само три на Пирин (Разлог)

Четата на Мартин Йорданов вкара само три на Пирин (Разлог)

Срещата се игра на стадион „Осогово“ в Кюстендил

Ташко СУЛЬОТОВ
При пълно надмощие на домакините премина мачът от 13 кръг за първенството на ЮЗ трета лига – група Б, между отборите на ФК Кюстендил и Пирин (Разлог). На стадион „Осогово“ зрителите станаха свидетели на много разнообразни и качествени атаки, които на три пъти успяха да огорчат вратаря на гостите Захари Димитров. Марио Евтимов и Виктор Анастасов направиха непростими пропуски, изскачайки в удобни позиции за стрелба срещу стража З. Димитров. В 25-та минута Даниел Гогов изведе по невероятен начин Виктор Анастасов и той очи в очи срещу стража на гостите го простреля за 1:0. До края на първата част на срещата преимуществото на футболистите на ФК Кюстендил не донесе нищо ново и те се изтеглиха на почивка при резултат 1:0 за домакините.

През втората част на мача играта на терена се диктуваше отново от възпитаниците на Мартин Йорданов. Едва в 75-та минута зрителите станаха свидетели на отбелязване на ново попадение в противниковата врата. Тогава след самостоятелен пробив на Евгени Гроздин, който навърза изпречилите му се защитници в отбора на гостите, с далечен шут по диагонала изпрати топката в мрежата за 2:0. Третият и финален гол в срещата бе отбелязан в 89-та минута, когато двойно подаване между Виктор Анастасов и Даниел Гогов завърши с попадение на последния за 3:0.

martin yordanov kjustendil

След мача старши треньорът на ФК Кюстендил Мартин Йорданов изрази своето задоволство от играта на момчетата, които, според него, са изпълнили всички указания, и така се е стигнало до класическата победа 3:0 срещу отбора на Пирин (Разлог).

RELATED ARTICLES

Most Popular