Wednesday, May 8, 2024
HomeАктуално от днесЧетири станаха жертвите на зверската катастрофа край Сапарева баня

Четири станаха жертвите на зверската катастрофа край Сапарева баня

Четири станаха жертвите на зверската катастрофа край Сапарева баня. Тази нощ е издъхнала и 21-годишната жена, която вчера бе приета и оперирана по спешност в частната болница „Св. Иван Рилски 2003”. В продължение на  шест часа специалисти  хирурзи, анестезиолози, травматолози, уролози и медицински сестри се бориха за живота на тежко пострадалата.

Тя бе приета с руптура на слезка, бъбрек, черен дроб,  пикочен мехур,  счупен таз,  пневмо хемоторакс, открита фрактура на единия крак, лявата ръка, шест счупени ребра и фрактура на лицевата част на черепа. Оперативно бяха отстранени бъбрек и слезка. Момичето бе напълно  обезобразено. По документи нейната регистрация е от град София.

В болницата продължава да се лекува нейния приятел. Той е в реанимация и в сравнително стабилно състояние. От същия автомобил при катастрофата загинаха мъж и жена, които са родители на младото момче. Те са от самоковското село Доспей.

В неделния ден на път  II 62 Дупница – Самоков,  в близост до  разклона за град Сапарева баня,  катастрофа  отне живота на трима души. Сблъсъкът бе между автомобил марка Сеат и Шкода. Предполагаемата причина за тежкия пътен инцидент е неправилно изпреварване.

RELATED ARTICLES

Most Popular