Sunday, May 5, 2024
HomeРегионКюстендилСт. комисар Елиан Стамболийски награди с писмена похвала 86 служители на МВР...

Ст. комисар Елиан Стамболийски награди с писмена похвала 86 служители на МВР в Кюстендилско

 

 

106 служители на МВР в Кюстендилска област са наградени по случай 138 години от създаването на министерството и професионалния празник на работещите в него. Със заповед на директора на ОДМВР – Кюстендил, старши комисар Елиан Стамболийски с писмена похвала са наградени 86 служители на дирекцията. От РДПБЗН – Кюстендил, наградените служители са 23-ма,  трима от тях са наградени с писмена похвала от директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов, 20 служители са наградени със заповед на директора на РДПБЗН – Кюстендил, комисар Светослав Георгиев с писмена похвала.

Старши комисар Стамболийски поздрави колегите си за усилията и постигнатите резултати в работата. Той подчерта, че „ако отчитаме спокойна  обстановка в Кюстендилска област, намаляване на извършените престъпления и по-добри резултати по направленията на дейност, това се дължи на екипната работа и на всеки служител.“

Той пожела на служителите здраве и устойчивост, за да се справят успешно както със служебните, така и с личните предизвикателства.

RELATED ARTICLES

Most Popular