148 пернишки полицаи наградени за празника, сред тях са и началниците Васил Василев, Павел Джалев и Мирослав Вълов

 

Момент от тържественото събрание на служителите на ОД на МВР в Перник

148 служители от Областна дирекция на МВР – Перник са отличени по повод 05-юли, професионалния празник на МВР. Трима от тях са на ръководни постове – комисар Васил Василев – началник отдел „Охранителна полиция“ и началниците на РУ – Радомир и Второ РУ главни инспектори Павел Джалев и Мирослав Вълов. Наградите са „Писмена похвала“ и са от директорът на полицията старши комисар Иван Зеленков. Отличията са дадени за постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления и подобряване на административното обслужване на гражданите.

Тържеството по случай празника се проведе в присъствието на всички служители от дирекцията. Бяха прочетени много поздравителни адреси от МВР и външни организации. Специално обръщение към полицаите е отправено и от министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Накрая старши комисар Зеленков поздрави всички служители, като им пожела здраве, лични и професионални успехи и да се гордеят с това, че са избрали една трудна и отговорна професия, насочена изцяло към гарантиране правата и свободите на гражданите на региона и страната.

Любомира ПЕЛОВА