Friday, May 3, 2024
HomeРегионПерникСъс Снежанка и джуджетата кметът Вяра Церовска запали светлините на 10-метровата коледната...

Със Снежанка и джуджетата кметът Вяра Церовска запали светлините на 10-метровата коледната елха в Перник

 

1000 парчета баница с късмети бяха раздадени в празничната вечер

4000 лампички осветиха новата 10 метрова коледна елха на центъра в Перник. Целият площад “Кракра” се окъпа в настроение и блясък от пищната заря, която озари небето. По традиция светлините на празничното дърво запали кметът на Общината Вяра Церовска, придружена от красивата Снежанка и палави джудженца.
“Нека вашите мечти и най-съкровени желания да се сбъднат през новата година. Нека 2018-та да влезе в домовете ви с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов. Да отворим сърцата си за искрица доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм”, пожела на перничани кметът Вяра Церовска.
Както всяка година и този път в празничната вечер бяха раздадени 1000 парчета от огромната баница с късмети, които зарадваха и малки и големи.
Парчето с късметче за града ни го изтегли кметът и в него пишеше: ”Да бъде Коледата ни незабравима, а 2018 година – неповторима! Да сме здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Нека да се сбъднат нашите мечти, бликащи сега и в сърцата ни да няма място за тъга! Щастливи да растат децата и късмет да ги следва навред, догодина – до амина”
На празничната церемония присъстваха десетки граждани и малчугани, които се забавляваха, сред тях бяха и зам.-кметовете Севделина Ковачева , Владислав Караилиев, Денислав Захариев, Йордан Павлов, секретарят на Общината Радослава Манова, народният представител д-р Александър Александров, общински съветници и кметове на населени места.

RELATED ARTICLES

Most Popular