Кметът на петричкото село Вишлене Мартин Димитров и 15-год. син на санитарка загинаха при катастрофа между мотор и лека кола, двойната смърт разтърси дома на кмета на Кавракирово Александър Треновски

 

  • Съпругата на 37-годишния Мартин припаднала при черната вест, остава вдовица със сираче

 

Кметският наместник на петричкото село Вишлене – 37-годишният Марин Димитров, е мотористът, загинал в жестоката катастрофа край Златарево заедно с 15-годишен младеж, син на санитарка в петричката болница. Около 10:20 часа днес е получен сигнал за тежко ПТП. По първоначална информация лек автомобил „Нисан“, движещ се от гр. Петрич към с. Златарево, е предприел завиване наляво за навлизане в крайпътен имот, като в този момент в лявата му част се ударил, движещ се зад него мотоциклет БМВ с 37-годишен водач, който не съумял да намали скоростта. Движението на ППС се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Оказа се, че жертвите в кървавата катастрофа край Петрич са зетят на кмета на Кавракирово Александър Треновски – Марин Димитров и племенникът му, син на сестра му.

Телата на двете жертви на катастрофата са транспортирани в благоевградската болница за аутопсия.

Шофьорът на лекия автомобил е откаран в полицията за разпит, след като му е взета кръвна проба.

24-годишната съпруга на кметския наместник Марин Димитров, който загина нелепо в катастрофа рано тази сутрин, припадна, научавайки трагичната новина, казаха очевидци. 37-годишният мъж оставя сираче на около годинка.