Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт „Рилски спортист” остана „капо” в Елин Пелин, ще зимува на фаталното 13-о...

 „Рилски спортист” остана „капо” в Елин Пелин, ще зимува на фаталното 13-о място

 

Футболистите на „Рилски спортист“ допуснаха изненадващо поражение с 1:3 при визитата си на ОФК „Елин Пелин” в среща от последния за полусезона 17-и кръг в Югозападната трета лига. Така момчетата на Венцислав Арсов ще зимуват на опасната 13-а позиция с актив от 21 точки и много въпросителни преди втория етап на първенството.

Домакините започнаха по-настъпателно срещата и стигнаха до гол след само 10 мин игра, като точен бе напористият Христо Георгиев. Самоковци успяха да изравнят резултата след половин час игра, когато головата машина на отбора Петко Петков опъна мрежата след отлично центриране на свой съотборник отляво. Голът бе под №13 за Рамбо от началото на шампионата, с което той за пореден път провокира интереса на лидера в групата ЦСКА 1948.

През втората част гостите се настаниха трайно в полето на съперника, но сериозни пропуски на Божидар Шопов и на  голмайстора Петков оставиха изхода на двубоя отворен.

От неумението на „оранжевите” да отбележат гол се възползваха домакините от Елин Пелин, които поведоха с попадение на Георги Тодоров в 66-ата мин. В последните секунди на мача елинпелинци стигнаха и до трети гол, с което съвсем отказаха противника от намерението му да вземе точка или три.

 

На снимката: Виктор Младенов (вляво) и съотборниците му изпуснаха нов шанс да се изкачат в класирането.

RELATED ARTICLES

Most Popular