Tuesday, April 30, 2024
HomeРегионКюстендилС боксови ръкавици и токчета с надпис: „Аз бях винаги с теб”...

С боксови ръкавици и токчета с надпис: „Аз бях винаги с теб” подгласничка на мис Кюстендилска пролет Йоана Рангачева каза „да” на любимия си Кристиян Гочев

 

Йоана Рангачева от Кюстендил, която прибави към името си фамилията Гочева, вдигна една от най-красивите и стилни сватби, които някога са виждали в Югозапада.

Булката с Веско и Десислава Рангачеви и домашния любимец

Йоана е подгласничка на девойка Кюстендилска полет от 2008 г., а на следващата бе избрана за момиче на публиката. Тя се врече във вечна вярност на Кристиян Гочев.

Най-веселите сватбари

Двамата си размениха брачни халки на перфектната сватба през септември. Гостите им още не могат да се нарадват на емоционалното тържество, от което станаха част. Меко казано е, че булката беше изключително красива, категорични са гостите.

Шаферките се притекоха на помощ на младоженеца

Цялата й визия бе великолепна. За грима се погрижи С. Чичева, за прическата Таня Райчева, а всяка стъпка на младоженците беше увековечена от фотографите Хасан Коджавеизов, Пешо Петров и Диян Жеков.

Младоженците с Елена Дюлгеова, Деница Радулова, Моника Рангачева, Марин Вельов, Иван Стоянов, Иван Пеев, Николай Чанков

Йоана и Кристиян умилиха стотиците си гости с романтичните признания, че завинаги ще си принадлежат един на друг. Булката пък обу сватбени токчета, на които бе написано: „Да вървим все така дълги нощи и дни, покрай много слънца, покрай много луни, за да можем да кажем в най-последния ден: Аз бях винаги с теб и ти винаги с мен”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular