С питка и мед посрещнаха кмета Красимир Герчев на 11-ия рожден ден на Дневния център за стари хора в Разлог

11 години се отбелязват от създаването на Дневен център за стари хора в Разлог. Приветствие към потребителите отправиха кметът инж. Красимир Герчев и директорът на Дневния център за стари хора Елиза Костадинова. На тържеството присъстваха още зам.-кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов, директорът на Исторически музей – гр. Разлог, г-жа Христина Манова, социални работници от социални институции и домове в община Разлог. Гостите бяха посрещнати по стар български обичай с питка и мед, а за потребителите бе осигурена и торта.

Специален поздрав поднесоха децата от Детска градина „Ален мак”, група „Слънце“, с ръководители Пахова, Николова и помощник-възпитател Калоянова.

Дневният център е открит на 24.10.2006 г. Разположен е на партера на масивна 4-етажна сграда в близост до центъра на град Разлог. Потребителите на центъра в момента са 25 човека, които имат удоволствието да ползват комфортната и уютна база.

Центърът предоставя на своите потребители занимания по интереси, подпомагане извършването на административни услуги, организиране на различни мероприятия – честване на празници, екскурзии, посещения на концерти, здравна профилактика.