Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПерникСотаджии от Перник се греят с духалка в колата, добре че не...

Сотаджии от Перник се греят с духалка в колата, добре че не са запалили кюмбе, майтапят ги хората

 

Оказа се, че пернишките сотаджии не са чак толкова издръжливи и не държат на студ, след като бяха щракнати да се греят с духалки в… патрулната кола. Фотосът с кацналата на задното стъкло печка обиколи социалните медии, а изобретението се превърна във фейсбук сензация.

Цяла България говори за охранителите, след като в социалната мрежа се появи снимка на форда им. На пръв поглед в кадъра няма нищо смущаващо – паркиран лек автомобил. При по-внимателно вглеждане обаче се вижда, че от багажника му се подава бял кабел, който води към поставената на кората на багажника печка духалка.

Явно на пернишкия форд не му работи парното и шофьорът си е решил проблема с малката печка. Не е изключено водачът да е искал да спести гориво, докато чака в колата си и се грее на аванта с духалката.

 „Пернишки климатроник”, „Те добре че кюмбе не са запалили!!!”, „Жената го е изгонила“ и „Просто перничани се съобразяват и не искат да замърсяват въздуха”, са само част от мненията, които не спират да валят под снимката.

RELATED ARTICLES

Most Popular