Thursday, May 2, 2024
HomeСкоростиTesla се подигра на Ford

Tesla се подигра на Ford

Tesla Cybertruck преминава през последни тестове преди да влезе в серийно производство и прототипи на пикапа биват засичани по американските улици. Компанията обикновено не използва камуфлаж, за да прикрие вече добре познатия модел, но изглежда един от прототипите е „преоблечен“ с интересно фолио, което го преобразява като Ford F-150.

Реакцията на Tesla идва малко след като главният изпълнителен директор на Ford Motor Company Джим Фарли разкритикува Cybertruck, че не е истински работен пикап.

“Той [Cybertruck] е като готин продукт от висок клас, паркиран пред хотел. Но аз не правя такива пикапи. Аз правя пикапи за истински хора, които вършат истинска работа, а това е друг вид пикап”, каза Фарли в интервю за CNBC. Главният изпълнителен директор на Ford очевидно имаше предвид конструкцията на пикапа, за разлика от тази на F-150, която е с каросерия върху рама.

Интересно ще бъде да видим реакцията на Ford по повод случилото се, но вероятно компанията също ще отвърне по някакъв начин./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular