Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионПерникЦветан Цветанов разряза огромна торта с фойерверки за 10-ия юбилей на Летния...

Цветан Цветанов разряза огромна торта с фойерверки за 10-ия юбилей на Летния университет на МГЕРБ, премиерът Борисов прегърна младежите от Югозапада

 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и младежите от десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ разрязаха огромна торта за годишнината. Край него бяха Галя Василева, Станислава Стоянова, Михаела Иванова, Веселина Юрукова и още десетки представители на ГЕРБ.

Четирима представители на младежката организация на ПП ГЕРБ в област Перник участват в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ под наслов „Десет успешни”. В четиридневното обучение, което се състои във Варна, участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Форумът беше официално открит в събота от председателя на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, кмета на града – домакин  и областен координатор на ГЕРБ – Варна, Иван Портних, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителя на Фондация „Ханс Зайдел” в България Богдан Мирчев.
Специален гост на младежката академия беше министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
Сред лекторите в семинара са зам.-председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, министърът на правосъдието Цецка Цачева, министърът на транспорта Ивайло Московски, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, Мария Габриел – еврокомисар по цифровата икономика и общество.

RELATED ARTICLES

Most Popular