Tuesday, May 7, 2024
HomeСкоростиЕто как ще изглежда новата Panamera отвътре

Ето как ще изглежда новата Panamera отвътре

Преди световната си премиера на 24 ноември третото поколение на Porsche Panamera разкрива изцяло модернизирания си интериор, който е взаимстван от този на Taycan. Подобно на изцяло електрическия лифтбек, спортният лифтбек има малко конвенционални контролни уреди, тъй като повечето функции са достъпни чрез екраните или чувствителните на допир клавиши, монтирани на централната конзола.

Той може да се похвали с 12,6-инчов цифров панел, към който се присъединяват централен сензорен екран и друг дисплей от страната на пътника на арматурното табло. Централната конзола включва електрически регулируеми вентилационни отвори и място за съхранение, което може да побере повече вещи, отколкото преди. В задната част Porsche е инсталирало още един сензорен екран, който позволява на пътниците отзад да имат достъп до различни настройки, включително медия, навигация и амбиентно осветление.

Подобно на предходния модел, новата Panamera получава вариант Executive с по-дълго междуосие, по-голямо пространство за краката отзад и нови контурирани седалки за по-добър комфорт по време на дълги пътувания. За първи път в историята на модела има нова опция за тапицерия без кожа, която съчетава материи Race-Tex и Pepita./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular