Friday, May 10, 2024
HomeРегионДупницаМебели за 22 500 лв. доставя общината на ДГ „Мечта“ и социален център...

Мебели за 22 500 лв. доставя общината на ДГ „Мечта“ и социален център в Дупница

Проектът бе спечелен в мандата наМ. Чимев

Мебели за Детска градина „Мечта“ и Общностния център, намиращ се на ул. „Велико Търново“, ще купува община Дупница. В момента са търси доставчик, като е обявена процедура за доставка и монтаж на обзавеждане по проекта „Интегрирани мерки в подкрепа на ромското включване в община Дупница“, изпълняван по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на европейското икономическо пространство.

Избраният изпълнител ще трябва да достави детски гардероби, пейки, масички, столчета и матраци, пейки по физическа култура, модулни и секционни шкафове, гардероб, заседателна маса с модули, посетителски столове, посетителски кресла (фотьойли), дивани, бюра, офис столове и мебели и др. Обществената поръчка е с прогнозна стойност 22 500 лв. без ДДС. Разделена е на две обособени позиции – „Доставка и монтаж на обзавеждане на ДГ „Мечта“ и„Доставка и монтаж на обзавеждане на Общностен център“. Оферти или заявления за участие могат да се подават до 14 март.

Припомняме, че проектът бе спечелен от общината в мандата на кмета Методи Чимев. По проекта се предвиждаше осигуряване на мобилен здравен кабинет, мобилен рентген, линейка и др.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular