Thursday, May 9, 2024
HomeСкоростиНовото Subaru Outback беше показано в Япония

Новото Subaru Outback беше показано в Япония

Компанията Subaru официално представи обновения кросоувър Subaru Outback в Япония . Той ще бъде пуснат в продажба до края на 2023 г. Ще припомним, че Subaru Outback се произвежда от 1995 г. Това е компактен кросоувър, въпреки че понякога се позиционира като превозно средство тип комби за всички терени. Сега на купувачите се предлага шестото поколение на този модел (това поколение се появи в края на 2019 г.).

Дължината на Outback е 4 870 мм, широчината – 1 875 мм, височината – 1 675 мм, а междуосието – 2 745 мм. Пътният просвет е доста голям – 213 мм. Какъв е обемът на багажника в актуализираната версия – не се съобщава. Смятаме, че в сравнение с модела от предходната година обемът на багажника не се е променил.

Обновеният Outback обаче разполага с нова решетка, нови брони, нови фарове и задни светлини. Ще има и нови опции за джантите. Трябва да се каже, че японският Subaru Outback изглежда различно от версията, продавана извън Страната на изгряващото слънце. Като цяло японският Outback изглежда по-агресивен.

Какви промени са настъпили в интериора на този кросоувър, не се уточнява. Смятаме, че тъй като е японска версия, трябва да има доста напреднали технологии. Но нищо не се е променило в линията на двигателите. Те обаче са модернизирани, с цел за да се увеличи тяхната ефективност.Този нов продукт ще бъде пуснат в продажба в края на 2023 година, но колко ще струва все още не е известно./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular