Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионБанскоОколо 200 студенти празнуваха в Банско, нарушения няма

Около 200 студенти празнуваха в Банско, нарушения няма

Никога в Банско не е било толкова тихо на студентския празник, колкото във вторник. Младежите, решили все пак да отпразнуват 8 декември, не бяха повече от 200 според официалната информация. Предпочетени от младежите бяха шалета, къщи за гости и апартаменти. От големите хотели единствено в 5-звезден хотел беше потвърдена резервацията на 10 студенти. Кметът на община Банско Иван Кадев отправи поздрав към всички студенти и им напомни, че през цялата година Банско гостоприемно ги очаква да изпълнят улиците му с младост, красота и веселие.

До редакционното приключване на броя нямаше констатирани никакви нарушения на обществения ред и на разпоредбите на министъра на здравеопазването. Никой в Банско не си и помисля да рискува заради малка печалба от студентския празник да си навлече неприятности, а също и да бъде глобен и да си провали сезона още преди да е започнал.

Контролът по спазване на ограниченията е възложен на районното полицейско управление и общинската служба за ред и сигурност. От началото на въвеждането на строгите мерки на 27 ноември няма нарушения, показва проверката ни.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular