Friday, May 3, 2024
HomeРегионСамоковПускат ледената пързалка в Самоков

Пускат ледената пързалка в Самоков

Ледената пързалка в Самоков отваря врати на 4 декември. Персоналът на пързалката ще следи за спазването на противоепидемичните мерки, увериха от общината.

Оттам обясниха, че са подходили отговорно към решението ледената пързалка да работи, като е обсъдено как да бъдат избегнати възможните рискове. От общината обясниха, че няма да се допуска заемането на целия капацитет на пързалката, а само половината. Няма да се допуска струпването на хора около съоръжението. Ще се прави периодична дезинфекция на кънките, площите, където повече хора докосват, местата за сядане и т.н.

Ледената пързалка се превърна в един от зимните атракциони на община Самоков, който вече 12 години през целия зимен сезон радва не само малчуганите, но и по-възрастните граждани и гости на община Самоков. И тази година цените остават непроменени. Ученици ще заплащат за вход и наем на кънки общо 4 лв. За възрастни наемът на кънки е 2,50 лв., а входът – 3,50 лв. Седмична карта за ученици е 12 лв., а за възрастни – 20 лв. Месечните карти за ученици пък струват 24 лв., а за възрастни – 40 лв. До отмяна на наложените от МЗ противоепидемични мерки няма да се допускат организирани ученически групи.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular