Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионПерникСтанислав от Перник спечели категорично Hell's Kitchen

Станислав от Перник спечели категорично Hell’s Kitchen

29-годишният сладкар стяга сватба

Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годишният кулинар надделя над талантливата Виолета във финала и спечели голямата награда от 100 000 лева. По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки приятели и бивши съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се представи много добре във финала, но Станислав показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си тръгна с титлата „най-добър готвач за 2023 година“.

По време на финала Шеф Виктор Ангелов заяви: „Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да спечели, стига да положи нужните усилия. Така е и в Hell’s Kitchen, така е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не само на нашата професия, но и на България!“

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването.

Още преди вълнението от така желаната победа да може да отшуми, за 29-годишния перничанин предстои друго щастие. Той ще се ожени за своята половинка, която му оказа сериозна подкрепа на финала на предаването.
Докато Станислав се е борил за победата в кулинарното риалити, годеницата му Божидара се е занимавала с организацията на предстоящата им сватба. И двамата са на мнение, че искат морска сватба, която е планирана за това лято. Предстои изборът на булчинска рокля, а за кум е поканен Иван, който си тръгна рано от Hell’s Kitchen, но се превърна в истински приятел за Станислав за краткото време, в което беше в предаването.

Станислав предложил брак на момичето до него докато били на романтична почивка в Позитано, Италия. Бил много притеснен дали е правилния момент. Три дни преди пътуването носел пръстена със себе си непрекъснато. На третия ден писал на майка му за съвет. “Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не чакам с предложението. Бях изгубил ума и дума, бях много притеснен. Но след участието ми в Hell’s Kitchen нямам никакви притеснения“, каза кулинарят в предаването “На кафе”.

„Не бях сигурна, но имах подозрения, че ще ми предложи. […] Събираше смелост и на едно място за перфектната снимка извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в шок. Трябваше ми време докато кажа „да“, разказва годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в победата му.
За Станислав пътят към победата не беше лек. Той трябваше да пребори много достойни конкуренти и да намери вътрешната си мотивация за това. „За всеки свой успех съм се борил със зъби и нокти. В началото не влязох с идеята да спечеля, но се случи нещо след първите предизвикателства. Една сутрин се събудих и се почувствах силно пристрастен към победата. След това се будех всеки ден с огромна мотивация и давах максимума от себе си“, разказа перничанинът. „Спечелих зрителите с това, че съм себе си. Не бях фалшив и показах уменията си. Важното е, че когато искаш нещо, можеш и трябва да го постигнеш”, каза още Станислав.

RELATED ARTICLES

Most Popular