Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупница22-годишен от Севлиевско сряза гумите на 5 коли в Дупница, арестуваха го

22-годишен от Севлиевско сряза гумите на 5 коли в Дупница, арестуваха го

Млад мъж от Севлиевско сряза гумите на 5 леки автомобила и се озова в ареста на полицията в Дупница. „Във вторник в РУ- Дупница е заявено повреждане на чужда собственост. През изминалата нощ (на 29 срещу 30 ноември) на ул. „Преслав“ в града са били срязани гумите на 5 автомобила. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия и извършителят е задържан с полицейска заповед за 24 ч. Той е 22-годишен и живее в Дупница. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор”, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Кюстендил.
Припомняме, че само преди около месец – в началото на ноември, в Бобов дол бяха срязани гумите на над 50 автомобила. Сред потърпевшите тогава бе попфолк звездата Борис Дали. Вандалите рязали гуми най-вече в района на кв. „Еверест“, пред блокове и къщи в близост до бившия Минен техникум и около Младежкия дом в близост до центъра на града.

По случая бе задържан 35-годишен мъж, а в местното РПУ бяха подадени 31 жалби от собственици. Общата стойност на нанесените щети възлизаше на няколко хиляди лева.

RELATED ARTICLES

Most Popular