Кметът на Петрич Димитър Бръчков даде на Стефан Соколов и Велимир Магурев да строят новия парк за 4, 852 млн. лв.

 

Обединението „БГ-КО- Петрич” ДЗЗД ще строи бъдещия градски парк в Петрич. Общата стойност на проекта е 4 852 000.99 лв., които са 100 % безвъзмездна финансова помощ, а фирмата печели с 96,33 точки.

Сайтът „E novina” съобщи, че в обединението участват дружествата “Копекс и Ко” ЕООД, представлявано от Чавдар Савов, и “БГ Ленд Ко”, с управител Стефан Соколов. “БГ Ленд Ко” е на благоевградчанина Велимир Магурев, който неотдавна бе избран да санира сградата на полицията и пожарната в Петрич за 850 000 лв.

На косъм от поръчката за парка е останала „Водострой  98” АД.

Декласирани са „Никмар Кънстракшън” ЕООД; Консорциум „Градска част – ПЕТРИЧ”ДЗЗД; Обединение „Бул Инженеринг”ДЗЗД.

Близо 8 000 000 лева за саниране на жилищни сгради са подсигурени в Петрич.

 

1 COMMENT

  1. Кои служители на отговорните държавните и общински институции допускат и не забраняват по улиците на гр.Петрич/десетилетия/на пазарите,пред магазини и дори в бръснарници,да се продава дом.ракия и вина,както и нелегално внасяна дом.ракия/гроздова и плодова/от струмишки район на Р.Македония,особено0непроверени,бутилирани в пластмасови бутилки,които стоят на слънце и прах цяло Лято/и през др.сезони/,след като е доказано,че пластмасовите бутилки изпускат при определени условия химикали опасни за здравето и живота на хората?Всеки ден хората са изложени на болестите,описани от специалисти в тази статия https://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/07/14/opasna-li-e-vodata-ot-plastmasovi-butilki.308885,а институциите нехаят и не си вършат работата щателно и качествено!

Comments are closed.