Friday, May 3, 2024
HomeСкоростиMercedes показа още от електрическата G-Klasse

Mercedes показа още от електрическата G-Klasse

Електрическият Mercedes EQG е все по-близо до официалната си премиера, а от Mercedes искат да подгреят публиката като публикуваха нови снимки на електрическия офроудър и намекнаха, че той ще се появи “скоро”.

Макар че автомобилният производител запазва подробностите в тайна, компанията го описа като “истинска офроуд икона” и “най-доброто от всички светове”. От Mercedes продължават да твърдят, че това е “истински G”, който съчетава “изтънченост и усъвършенствани електрически технологии”.

Моделът беше предвещан от концепта EQG и е близък до своя брат с конвенционално задвижване, който от своя страна получава фейслифт. Най-големият издайник при електрическата е квадратният “капак за резервна гума”, който вероятно представлява заключваща се кутия, както при концепта. При по-внимателно вглеждане се откриват и няколко аеродинамични стилови промени, включително специални джанти и малки прорези в задните калници. Можем да очакваме и закрита радиаторна решетка с дизайн с малки отвори.

Предишни шпионски снимки показаха, че интериорът ще бъде малко по-различен от този при настоящия модел, тъй като ще получи нов волан, обновена централна конзола и преработена централна част с нови превключватели. Някои от тези промени вероятно ще бъдат споделени с феслифтовия вариант с ДВГ, но бутонът G-Turn ще бъде уникален за електромобила и ще му позволява да извършва “завой на място”./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular