Thursday, May 9, 2024
HomeРегионДупницаМисис България 2015 Стойка Николова наета за психолог в Дневния център за...

Мисис България 2015 Стойка Николова наета за психолог в Дневния център за възрастни хора с увреждания в Дупница, Красимира Токева спечели конкурса за директор

 

За социален работник в бъдещия център ще работи Първолета Василева, трудотерапевт- Илия Димитров, арттерапевт – Радостина Илчева-Георгиева, а Искра Касапова – медицинска сестра

 

Красимира Токева е спечелила конкурса за директор на Дневния център за възрастни хора с увреждания, който отваря врати в Дупница през септември. От 8-те претендентки за поста Токева е получила най-много точки.

Приключи и надпреварата за останалите вакантни позиции – по едно място за всяка длъжност. Изключение прави само длъжността „санитар“, където свободните места са 5.
За социален работник в бъдещия център ще бъде наета Първолета Василева, за психолог – Стойка Николова, за трудотерапевт – Илия Димитров, за арттерапевт – Радостина Илчева-Георгиева, за медицинска сестра – Искра Касапова, за кинезитерапевт/рехабилитатор – Юлиян Аспарухов. Като санитари ще работят Виолета Петрова, Нели Костадинова, Елеонора Сърбинска, Даниела Борисова и Маргарита Караколева.
Ако някое от лицата откаже да сключи договор или не започне работа в законоустановения срок, ще бъде предложен договор на следващия в списъка с оценените и класирани кандидати за съответната длъжност. В 7-дневен срок от обявяването на списъка с класиране всяко кандидатствало лице може да направи възражение пред кмета на община Дупница.

Дневният център ще осигурява напълно безплатно целодневно обгрижване на потребителите. Услугата, която ще бъде предоставяна, може да бъде дневна и почасово. Дейностите стартират на 18 септември. Потребителите ще могат да се възползват от психологическо консултиране, рехабилитация, медицинско обслужване, арттерапия, трудотерапия.

RELATED ARTICLES

Most Popular