Сляпата абитуриентка Мина Опренова развълнува петричани на бала си, кавалерът й Г. Василев я обяви за най-красивата на випуск 2017

Мина и кавалерът й по време на абитуриентското дефиле
  • Зрелостниците на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров” бяха изпратени с тъпани, Димитрина Спирова впечатли с холивудско излъчване
  • Доника Фиданова обра бурни аплодисменти, майка й Мария на върха на щастието

 

Незрящата абитуриентка Мина Опренова дефилира на изпращането на випуск 2017 на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров” в Петрич под ръка с изискан кавалер.

Незрящата Мина бе нежна като перце в дантелената си рокля.
Атрактивна абитуриентка додйе с двама кавалери, които да придържат роклята й.

Мина бе много красива на бала си – с нежна розова рокля от дантела. Припомняме, за Мина стартира благотворителна кампания за набиране на средства за лечението й. Тя се нуждае от 12 000 евро за операция за поставяне на импланти.

Младежите се отправят към партито в ресторанта.

18-годишното момиче има нужда от операция на двата клепача и очи, за да не достигне възпалението до мозъка й. Мина е в това състояние след получен конюнктивит, който предизвиква силно възпаление. Петрички фенове на футболния отбор „Левски” пък събраха 2300 лв. в помощ на момичето.

Мина развълнува насъбралото се множество като абитуриентка.

Мина и съучениците й

„Нежно създание, което заслужава много повече от този живот и аз му пожелавам от все сърце! Специални поздрави за кавалера с голямо сърце!”, каза Валентина Шамкалова. Десислава Гетцева пък заяви: „Една от най-хубавите абитуриентки, които видях вчера. Кавалерът на Мина Г. Василев призна, че за него е било чест да бъде с нея на бала й, а за него това е най-красивата дама на випуска.

Красивата Доника Фиданова от Петрич също дефилира като една от най-забележителните абитуриентки. Майка й Мария Фиданова бе на 7-ото небе от щастие и прие купища комплименти за бала на прекрасната си дъщеря.

Димитрина Спирова бе неотразима и много различна с тоалета си за празничната вечер. Приятелите на Димитрина останаха зашеметени от визията й. „Холивуд само вас чака, манекени”, коментираха те за нея и кавалера й.

Абитуриентите дефилираха отново под звуците на тъпани, а повечето момчета стискаха здраво бутилки уиски в ръцете си. Дамите обаче демонстрираха усет и стил към подбора на тоалетите и аксесоарите си.