Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионБлагоевградВеселие и талант белязаха първото шоу на имитациите в Благоевград

Веселие и талант белязаха първото шоу на имитациите в Благоевград

Първото издание на „Шоуто на имитациите” се проведе в залите на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. В шоуто се изявиха ученици, родители и преподаватели, които обичат музиката, песните и танците. Идеята е на ръководителя на ФГ “Бисери” Даниела Богданова, а главните участници бяха нейните ученици. Гости на шоуто бяха най-малките танцьори от ФТА „Пиринче” с хореограф Полина Сатиева.

Същността на шоуто бе всички участници поне за малко да забравят делничните дни и да се отдадат на забавление с песни, танци, положителни емоции и добро настроение. В рамките на няколко минути участниците трябваше да покажат своите импровизаторски и имитаторски способности, като максимално се доближат до образа, който пресъздават. Запленени от емоциите, в шоуто се включиха и родителите. Госпожа Богданова се бе погрижила за всички участници да има лакомства, награди и грамоти, които бяха направени в духа на шоуто.
Невероятно преживяване с много смях и заряд от положителни емоции е наградата за всички участници и гости на първото издание на шоуто.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular