Thursday, May 9, 2024
HomeРегионБлагоевградМалки грации показаха талант и умения в турнира „Купа Симитли“

Малки грации показаха талант и умения в турнира „Купа Симитли“

В Симитли се проведе първият детски турнир по художествена гимнастика, под патронажа на кметът на община Симитли Апостол Апостолов, КХГ “Пирин” и БФХГ.

Залата в спортен комплекс „Арена“ се оказа тясна за всички участници, които се бореха за „Купа Симитли“.Денят бе един малък празник за малките принцеси на Югозапада, които демонстрираха грация, красота и изящество в любимия спорт.

С много настроение, гордост и радост кметът на община Симитли Апостол Апостолов, както и депутатът Стефан Апостолов наблюдаваха спортното състезание.Над 250 бяха малките грации, които показаха с финес красиви художествени композиции.

Първо издание на детския турнир се проведе под мотото “Цветовете на дъгата”.Лидия Стоянова, която е с дългогодишен опит в художествената гимнастика, поздрави кмета Апостолов, за това, че повярва и подкрепи хубавата идея за едно прекрасно начало за девойките, както и за подаръците, които получиха всички гимнастички.

Носител на “Купа Симитли” стана отборът на “Гранд Сандански”. Отличното представяне на участниците от Симитли донесе радост и удовлетворение на деца, родители и гости, положили старание през първата година от началото на дейността на клуба в града.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular