Wednesday, May 8, 2024
HomeСпорт„Марек” излиза за жизненоважни три точки срещу „Балкан” (Ботевград)

„Марек” излиза за жизненоважни три точки срещу „Балкан” (Ботевград)

  • Димитър Чечев и Николай Ганчев се завръщат в състава след изтърпени наказания

„Марек” приема „Балкан” (Ботевград) в един от най-важните си мачове през сезона досега. Двата тима са с еднакъв точков актив (по 9 пункта) и делят 14-ото място в класирането на Югозападната трета лига. Съперникът на дупничани все пак е по-предно класираният, защото головата му разлика е по-добра: 11:19 срещу 13:28. Съперниците са точно над чертата на изпадащите отбори и двубоят днес се явява на живот и смърт и за двата клуба.
В състава на дупнишкия клуб след изтърпяно наказание се завръщат нападателите Димитър Чечев и Николай Ганчев. Те пропуснаха последния мач на „Марек” в Петрич, тъй като бяха санкционирани с лишаване от състезателни права за една среща след червените картони, които получиха при равенството със „Септември” (Симитли) кръг по-рано. Наставникът Цветан Видински също се завръща на резервната скамейка и ще ръководи състава си от тъчлинията.
„Нямаме право на грешка срещу отбор, който има еднакъв брой точки срещу нас. Трябва на всяка цена да взимаме домакинствата си, за да не изостанем в класирането”, коментираха от стадион „Бончук” преди важния двубой.
Срещата е днес от 14 часа в Дупница.

RELATED ARTICLES

Most Popular