Wednesday, May 8, 2024
HomeСпорт„Марек” излиза за положителен резултат срещу „Чавдар”

„Марек” излиза за положителен резултат срещу „Чавдар”

Фенклубът на дупничани организира пътуване до Етрополе

Момент от срещата между „Марек” и „Чавдар” през пролетта, спечелена от дупничани с 1:0.

„Марек” ще се опита да започне новия сезон в Югозападната трета лига с добро представяне. В първия си мач от новия шампионат дупничани ще гостуват на „Чавдар” в Етрополе. Двата тима бяха равностойни през изминалата състезателна година и си размениха по една победа у дома – 5:1 за „Чавдар” и 1:0 за дупнишкия клуб на стадион „Бончук” с гол на Даниел Георгиев в 26-ата минута.
Отборите завършиха и с почти еднакъв актив – „Марек” приключи на 10-о място в крайното класиране с 41 точки, докато отборът от Етрополе остана 12-и с един пункт по-малко.
През новия сезон дупнишкият клуб ще продължи да разчита изцяло на свои собствени кадри. Както вече писахме, осем от юношите до 19 години, които успяха да запазят мястото си в Елитната дивизия, ще получат шанс за изява в мъжкия състав.
От стадион „Бончук” коментираха, че се надяват младите момчета да се приспособят по-бързо към футбола в Трета лига и да запишат положителен резултат още в първия кръг срещу „Чавдар”.
Привържениците от Дупница ще окажат своята подкрепа на любимците си, въпреки че първата среща е гостуване. Фенклубът на „Марек” организира пътуване до Етрополе, като цената е 15 лева. Всеки желаещ може да се запише на телефон 0898880603. Тръгването е в деня на мача – 3 август от 15 часа от Спортната зала в града.
„Подкрепата на хората, обичащи футбола в нашия град, винаги е била много важна за отбора. В този момент ние трябва отново да застанем зад нашия любим клуб и покажем любовта си към него. „Марек” е начин на живот!”, заявиха от клуба на привържениците.

RELATED ARTICLES

Most Popular