Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионПерникСапаревобанец попиля нервите на полицаи в Перник и Радомир

Сапаревобанец попиля нервите на полицаи в Перник и Радомир

Открадна кола и я подкара пиян в насрещното, за капак счупи носа на перничанин

29-годишен сапаревобанец попиля нервите на полицията в общините Радомир и Перник. В рамките на часове мъжът от курортния град успя да направи серия от противозаконни прояви- кражба на автомобил, шофиране в насрещното след употреба на алкохол и нанасяне на побой над перничанин.

Във вторник в Първо Районно управление в Перник е подаден сигнал от местна жена за кражба на собствения й автомобил, марка „Хюндай“. По данни на потърпевшата това е станало в периода 17-19 декември от територията на областния град.
Ден преди това обаче същият автомобил е бил спрян за проверка след като е забелязан да “прелита” в лентата за насрещно движение.
Полицаите тествали мъжа за употреба на алкохол и наркотични вещества. Дрегерът показал 1, 81 промила в издишания въздух.
Тогава гастрольорът бил задържан за до 24 часа с полицейска заповед, в рамките на която е установена и кражбата на автомобила.

С това подвизите на сапаревобанеца не свършват. На 17 декември в чакалнята на пернишката гара мъжът е бил задържан и за побой над 49-годишнен местен жител. Пострадалият е с фрактура на носа.
Материалите по случаите ще бъдат изпратени на прокуратурата за отношение по компетентност. Най-вероятно ще бъде задържан за до 72 часа и ще му се иска постоянен арест, съобщават от ОДМВР -Перник.

RELATED ARTICLES

Most Popular